Специализирани сме в разработването, производството и разпространението на решения за монтаж на фотоволтаични системи, като отчитаме всички статични изисквания, ветровите и снежните натоварвания, както и най-високите индустриални стандарти и норми. Убедени, че соларната технология е ключът към производството на енергия, щадяща ресурсите и околната среда, ние стимулираме глобалната декарбонизация с нашите интелигентни монтажни решения.
Историята на нашия успех започна с иновативна система от скоби за монтаж на соларни панели, която намалява с една трета количеството на материалите, необходими за подконструкцията на фотоволтаичните системи.
Заедно с монтажните компоненти пуснахме на пазара и специално разработен софтуер за визуализация и планиране, който постави нови стандарти: AEROTOOL е патентована цифрова платформа, която позволява бързо и лесно планиране на соларни системи, като се вземат предвид всички структурни изисквания. За кратко време AEROTOOL се превърна във водеща платформа в света в този пазарен сегмент.
Нашите аеродинамично оптимизирани решения за монтиране на фотоволтаични системи са патентно защитени и предлагат безопасност и механична стабилност. Всички продукти са тествани в съответствие с най-високите индустриални стандарти и са особено икономични.